От Nintendo подготвят втора ретро конзола – SNES mini

NES Classic Edition направи истински фурор на пазара и наличните бройки се изкупуват до часове, след зареждане. Конзолата е толкова търсена, че цената и се вдигна до 5 пъти в много онлайн аукциони. Официалната препоръчителна цена е 59 USD, но ако отворите в момента ebay и амазон, започва от 115 паунда и стига до фрапиращите 250 ! След случващото се, е изключителна изненада спирането на машинката от производство (повече тук).

 

Изглежда за това си има причина, и от Nintendo са замислили замяната на сегашната мини конзола, с друга такава – мини версия на SNES (Super Nintendo Entertainment System). Информацията беше разпространена днес от онлайн изданието eurogamer.net, базирана на собствени източници. Нещо повече, машинката е вече в производство и се очаква да е готова за продажба през Декември месец.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com