Nightmares Mode – великденското яйце в Call of Duty: Black Ops III

Зомби мода е по силен от всякога в Call of Duty: Black Ops III. От вчера играта е по щандовете в повечето държави, и с премиерата на играта гейм студиото разработчик Treyarch хвърли бомбата за доста иновативно „великденско яйце“.

Обикновено скритите шеги или закачки познати, като „Easter egg“, са нещо дребно, като странно оръжие, странни диалози, a в някой случаи мини игра, скрита в някое ниво. Но този път Call of Duty: Black Ops III прескача всички клишета и поставя летвата доста високо. Великденското яйце се казва Nightmares Mode, и е достъпно само след пълното изиграване на кампанията и ако играча бъде достатъчно търпелив да изгледа всички надписи и кредити.

В общи линии мода променя коренно сингъл плеър кампаниите, прехвърляйки ни в алтернативен зомби апокалипсис и ни дава възможността да преизиграем цялата кампания, с с различен подходи коренно различена историята.

Официален трейлър :

Освен Nightmares Mode играта си има официален зомби мод, озаглавен Shadows of Evil и в пълен контраст с основната тематика на играта, ни връща в далечната 1940-та година. Повече за него може да прочетете тук.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com