Netflix обявиха продължение на аниме сериалчето Castlevania

Една тема и новина, която ми е много на сърце – от Netflix oбявиха продължени, или вероятно по правилно казано – spin-off, на аниме сериалчето Castlevania. Въпросното разбира се е правено по едноименната игра и макар да не съм играл нито една от частите, анимираните епизоди ми влязоха под кожата и единственият проблем, който имам с тях, е факта, че са само в 4 сезона. След това казано, е изключително удоволствие, да разбера, че продължениe ще има.

Историята ще се отдалечи доста от познатите събития и от средновековието директно ще се прехвърлим по време на френската революция, приблизително около 1972-ра година. Главният протогонист е Richter Belmont – син на Trevor Belmont и Sypha. Името е познато на широката публика от игрите Castlevania: Rondo of Blood и Castlevania: Symphony of the Night.

 

Тук ще сложа една скоба и самият аз не разбирам времевата линия – макар в основният сериал да не се споменават конкретни години, очевидно става дума за средновековието и в самите игри ерата на Trevor Belmont се впада в годините 1476 – 1479-та след Христа. И тук е въпроса, как синът на Trevor и Sypha се озовава жив, прав и изпълнен с енергия да бори демони и вампири, няколко столетия по късно.

Разглеждайки специализираните сайтове, забелязвам как на няколко места не се споменава „син“, а просто „потомък“. Но официалното съобщение е недвусмислено :

 

Ще ми е много интересно, да видя събитията, които ще доведат до горният отговор. Отново ще подчертая – вероятно е пропуск, но до сега не съм играл игрите и ако ако аз бъркам или обяснението ми убягва, може да го споделите в коментарите.

За съжаление проекта е все още в ранен етап, няма трейлърче и … няма дата на излизане.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com