New World и Hellpoint са отложени за по късен период тази година

Поредни две заглавия ще бъдат забавени – дългоочакваното ММО rpg на Amazin New World и хорър игричката Hellpoint :

За New World официално обръщение от разработчиците :

Взехме трудното решение, да забавим излизането на New World до 25-ти Август 2020-та година и да стартираме затворената бета през Юли. Както повечето от вас, нашият цялостен екип е изолиран в резултат на глобалната COVID-19 пандемия. Макар че все още постигаме голям напредък, отдалеченото разработване на амбициозно MMO като New World, създава някой затрудения. Искаме, да се уверим, че имаме времето, което е необходимо, да направим New World най-доброто, което може да бъде за нашите играчи. Като резултат избрахме, да забавим излизането на играта, за да достигнем нашето ниво на качество, докато работим от разстояние за нашето обозримо бъдеще.

Новата дата е насрочена за 25-ти Август. И може само да се надяваме, че и това няма да се промени.  До играта в момента има достъп подбрана публика в ранен алфа билд, който ще си остане онлайн, вероятно до излизането на споменатата бета версия.

 

 

За Hellpoint :

Ако света не се беше обърнал с главата на долу, играта се очакваше този месец. Отлагането няма да е дълго, макар да няма посочена точна дата, се очаква до края на втората четвърт на 2020-та година, с други думи, най-късно до края на Юни месец. Но в създаденото положение, всяка една такава дата, може да търпи допълнителни промени.

Официално обръщение на Matt Boudreau, креативен директор на Cradle Games:

В светлината на безпрецедентните събития, срещу които света се изправя, бяхме принудени да отложим излизането на нашата игра. Плануваме, да използваме допълнителното време, не само за полиране, но също да адресираме обратната връзка, която събрахме и да направим Hellpoint  дори още по-добро изживяване за всички! Обратната връзка на общността има страхотни ентусиазъм и енергия.

В горното се има на предвид, обратната връзка събрана от разпространения на скоро безплатен епизод  „The Thespian Feast“, подобен на една демо версия.

И за да не е толкова мрачно, информацията е придружена със страхотно ново тизър/трейлърче :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg