Naughty Dog наема хора за нов проект

Последната игра на Naughty Dog The Last of US Part II излезе преди повече от половин година. Работата по всички ъпдейти, пачове и допълнителен контент отдавна е приключил и колкото и да е тъжно – по всичко личи, че DLC пакети няма да има. И без повече ангажименти, съвсем естествено би било, студиото да се насочи към следващия си (голям) проект. Това изглежда се случва и Naughty Dog набират допълнително хора, за да запълнят екипа си. Информацията идва директно от Neil Druckmann (съпредседател в компанията) :

 

 

Нещо се мъти, но за голямо съжаление, взимайки на предвид, колко малко време измина от излизането на последната им игра и факта, че тепърва набират нови аниматори, навярно проекта е в твърде ранен стадий и ще мине доста време, докато нещо бъде обявено официално. Но пък, не ни пречи да спекулираме – три игри са на дневен ред :

 

  1. Ново приключени и продължение на играта Uncharted. Несъмнено такова ще има, но се предполага, че ще се пази за края на конзолното поколение, което ще предположи 2026 или 2027-ма година. И ако ви се струва безумно дълго – на този принцип излезе The Last of US Part II.
  2. Съживяване на Jak and Daxter франчайза – поредицата може да сравним с популярността на Crash Bandicoot и Ratchet & Clank ; и си е направо престъпление, че вече 11 години няма нова част. 
  3. Ново IP – това най-логичния и очакван вариант. Цели 15 години студиото е посветило в разработването на две поредици – Uncharted и The Last of US, таман време си е, да видим нещо ново.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com