Naughty Dog работи по The Last of Us 2

Никой няма съмнения, че игрта ще има продължение и е просто въпрос на време това да се случи. Изглежда, работата по нея вече е започнала. Новината идва от един от озвучаващите актъори – Nolan North, озвучавал David (лидера на лошите в края на играта), както и самия Nathan Drake в другата култова поредица на Naughty Dog – Uncharted.

Това е станало на тазгодишното събитие MetroCon, на което Nolan North е бил специален гост. При зададен въпрос от публиката, дали участва в други нови проекти на Naughty Dog (освен Uncharted), отговаря, че в момента компанията работи над The Last of Us 2, но неговия персонаж (който е озвучавал,) по обясними причини няма да присъства.

Няколко човека, от екипа на компанията, работили по първата част на играта, са отбелязали в профилите си в linkedin, че в момента работят по неназована AAA игра. В последствие, бившия вече дизайнер, Michael Knowland в даден момента променя наименованието от  „unannounced AAA , на The Last of Us 2, но профила бързо е корегиран и инфромацията е изтрита.

Оригиналния профил на дизайнера : linkedin.com/pub/michael-knowland

Снимка на информацията , преди промяната :

the-last-of-us-2-linkedin

Източник на снимката vg247.com.

 

Дори и работата над играта да е започнала, вероятно е в ранен стадий, разработването на игра, особено от такава висока класа, отнема години. До тогава остава търпеливо да почакаме.

Written by: gataka

5 коментара Added

Join Discussion
 1. Spewn! 02.07.2015 | Отговор

  Една от „най-докосващите“ игри, които съм играл. Би било престъпление да не се направи продължение.

 2. dobrito 08.07.2015 | Отговор

  Здравей gataka голям фен съм на блога 🙂 , благодаря ти за добрите новини. Тъй като до този момент не съм забелязвал грешки в статиите малко се учудих как в едно изречение си допуснал две 🙂 „…над Uncharted 2, но неговия персонаж (който е озвочавал)…“ Приеми го по скоро като шега и продължавай с добрата работа.

  • gataka 08.07.2015 | Отговор

   Здравей,

   Радвам се а чуя, четеш блога.

   За съжаление грешки правя, не ми е за първи път. Благодаря, ще го поправя.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]nsoles.bg