Naughty Dog работи по The Last of Us 2

Никой няма съмнения, че игрта ще има продължение и е просто въпрос на време това да се случи. Изглежда, работата по нея вече е започнала. Новината идва от един от озвучаващите актъори – Nolan North, озвучавал David (лидера на лошите в края на играта), както и самия Nathan Drake в другата култова поредица на Naughty Dog – Uncharted.

Това е станало на тазгодишното събитие MetroCon, на което Nolan North е бил специален гост. При зададен въпрос от публиката, дали участва в други нови проекти на Naughty Dog (освен Uncharted), отговаря, че в момента компанията работи над The Last of Us 2, но неговия персонаж (който е озвучавал,) по обясними причини няма да присъства.

Няколко човека, от екипа на компанията, работили по първата част на играта, са отбелязали в профилите си в linkedin, че в момента работят по неназована AAA игра. В последствие, бившия вече дизайнер, Michael Knowland в даден момента променя наименованието от  „unannounced AAA , на The Last of Us 2, но профила бързо е корегиран и инфромацията е изтрита.

Оригиналния профил на дизайнера : linkedin.com/pub/michael-knowland

Снимка на информацията , преди промяната :

the-last-of-us-2-linkedin

Източник на снимката vg247.com.

 

Дори и работата над играта да е започнала, вероятно е в ранен стадий, разработването на игра, особено от такава висока класа, отнема години. До тогава остава търпеливо да почакаме.

Written by: gataka

5 Comments Added

Join Discussion
 1. dobrito 08.07.2015 | Отговор

  Здравей gataka голям фен съм на блога 🙂 , благодаря ти за добрите новини. Тъй като до този момент не съм забелязвал грешки в статиите малко се учудих как в едно изречение си допуснал две 🙂 „…над Uncharted 2, но неговия персонаж (който е озвочавал)…“ Приеми го по скоро като шега и продължавай с добрата работа.

  • gataka 08.07.2015 | Отговор

   Здравей,

   Радвам се а чуя, четеш блога.

   За съжаление грешки правя, не ми е за първи път. Благодаря, ще го поправя.

 2. Spewn! 02.07.2015 | Отговор

  Една от „най-докосващите“ игри, които съм играл. Би било престъпление да не се направи продължение.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com