На гости при GplayTV – интервю с мен, Гатака

На 31-ви Август бях на гости при моите приятели от GplayTV, мотивацията беше предстоящото изложение Aniventure 2016, за което може да прочетете тук. Главната тема на разговор са двете игрални зали, в които имам участие (Joystick и Spider).

Освен 20-те минути, които прекарах в студиото, по време на записа, имах възможността да разгледам работния сетъп зад кадър, работната им среда, и да се запозная с тези хора от екипа, които още не познавах. Мога да кажа, че съм впечатлен от приятелската атмосфера,  всички се забавляват и най-важното – харесват това, което правят. Ако това се приема за работа, и аз искам такава 🙂 :

 

 

Повече за GplayTV :

gplaytv.bg

facebook.com

youtube.com

 

Предаването се излъчва на живо всяка сряда от 19 часа на twitch.tv/gplaytv1

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Жорка сега за новия playstation4 pro толкова ли е важно tv-то да има:Технологията с висок динамичен диапазон (HDR) или обикновен,но 4K tv ще свърши работа,защото тези (HDR) са много скъпи сръвнение с тези който са само 4К?В крайна сметка съм с малко дете, на квартира и бюджета ми е ограничен.Смятам да си взема новия ps pro,но първо мисля да почна от tv-то и за това ще ми трябва твоето мнение какво мислиш?

    • gataka 10.09.2016 | Отговор

      За съжаление не съм ползвал нито 4K телевиро, нито такъв поддържащ HDR. Няма да съм много полезен.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com