Mortal Kombat X – Xbox ONE и PS4 джойстик от старата школа

В началото на седмицата на GameStop Expo беше представен страхотен джойстик, специално за ползване с предстоящото ново продължение на  Mortal Kombat. Джойстика ще има две разновидности – за PS4 и за Xbox ONE. Джойстика няма спусаци, премахната е кръстачката, бутоните за менюто са преместени от горната страна на контролера. Джойстика прилича повече на контролер за Sega Genesis от колкото за новото поколение и със сигурност може да докара някой стар геймър до носталгично настроение :

 

ps4-mortal-kombat-controller1410625957mortal_kombat_x_67287

 

 

 

 

Written by: gataka

6 Comments Added

Join Discussion
 1. Computer 19.09.2014 | Отговор

  Гледах клипче за него във yotube. Голяма лудница ще е 100%

 2. Stefan 16.09.2014 | Отговор

  Изглежда странно ,но със сигурност ще е удобен.

 3. Mozez 15.09.2014 | Отговор

  Всичко хубаво, но това означава 2 бутона по-малко (без R2 и L2) , също така това до някъде би означавало без комбинация от задържане на два бутона, което означава, че или всичко ще е на базата на различни комбинации от бутони (което не е лошо) или един бутон ще служи за 5 неща, което вече не е добре.

  • Prac 16.09.2014 | Отговор

   Джойстика е направен за Mortal Kombat X за това е по различе

   • Mozez 16.09.2014 | Отговор

    Именно, ако си играл МК 9 значи знаеш, че Х-Ray уменията се изпълняват като задържиш L2+R2. А някои други движения се изпълняват като задържиш L1 + някой от бутоните за удар. Тук ако трябва да изпълняваш комбо чрез задържане на бутони ще е ужасно неудобно.

    • Prac 16.09.2014 | Отговор

     Спореф мен те искат дс пресаздадът играта като на игрова машина и затова е така и ще има последователност от някакви контроли

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com