Mortal Kombat Kollection Online – информация за евентуален ремастър на епичната класика

The Pan European Game Information или познатата абревиатура PEGI, е институцията, която се грижи за оценяването и рейтването на игри, предназначени за европейския пазар – отбелязването на неподходящи сцени, лош език и определяне на възрастовa граница. Въпросното си върши работата преди дадена играта да излезе и дори преди физическите носители да бъдат произведени – ограниченията трябва да бъдат изписани на всяка обложка, всеки диск и не рядко – на самите трейлъри. След това казано, няма да е изненада, че PEGI често знае информация, която не е известна на широката публика.

Такъв е точно и случая с Mortal Kombat Kollection Online – някои някъде е прибързал и още преди проектът да бъде официално обявен, вече е публикуван на респективната уеб страница pegi.info, и ако това не стига – е приложено дори и  … описание :

Mortal Kombat Kollection Online е оригиналната Mortal Kombat трилогия, която феновете искат. Ъпгрейднатите арт, геймплей и онлайн функции доставят невероятно изживяване, което съживява класиките …

 

От това, което разбираме – очаква ни едно сборно издание на ремастър версии на първите 3 части от едноименната поредица. Нещо което, с огромно удоволствие искам да видя и ще чакам с нетърпение. Силно се надявам да видим едни красиви HD текстури, не само ъпгрейднати, но и изградени изцяло на ново, с  оригиналния дизайн на нива и персонажи.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com