Филмовият ремейк на Mortal Kombat се случва и има отделен бюджет от 70 милиона долара

За ремейк на култовата класика се говори от години, новини за въпросното се появяваха няколко пъти, но на финала винаги положението беше разочароващо и нищо адекватно не се случваше. Днес с голямо удоволствие разбирам, че нещата са се променили и към проекта се подхожда достатъчно сериозно. Информацията идва от Steven Marshall – премиер на Южна Австралия. Австралийския щат става домакин на снимките, които ще се сучат в столицата Аделаида, под шапката на локалното студио „Adelaide Studios“.

За създаването на филма ще бъдат отворени 580 работни места и отделения бюджет е 70 милиона долара. Числото не е малко и може да очакваме да бъдат привлечени големи холивудски имена. За съжаление продукцията е още в ранен стадий и тепърва ще чакаме повече информация.

 

От излизането на първата част изминаха над 25 години, бих казал твърде дълъг период и си е крайно време горното да се случи.

За тези , които са пропуснали, през 2010-та година темата отново беше на дневен ред и директора  Kevin Tancharoen се опитваше да изкара на бял свят своя версия на класиката. За съжаление това не се случи за големия екран, но получихме мини WEB серии в youtube. Бих казал страхотни такива, поднасящи нестандартен и алтернативен поглед над поредицата :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com