Филмовият ремейк на Mortal Kombat се случва и има отделен бюджет от 70 милиона долара

За ремейк на култовата класика се говори от години, новини за въпросното се появяваха няколко пъти, но на финала винаги положението беше разочароващо и нищо адекватно не се случваше. Днес с голямо удоволствие разбирам, че нещата са се променили и към проекта се подхожда достатъчно сериозно. Информацията идва от Steven Marshall – премиер на Южна Австралия. Австралийския щат става домакин на снимките, които ще се сучат в столицата Аделаида, под шапката на локалното студио „Adelaide Studios“.

За създаването на филма ще бъдат отворени 580 работни места и отделения бюджет е 70 милиона долара. Числото не е малко и може да очакваме да бъдат привлечени големи холивудски имена. За съжаление продукцията е още в ранен стадий и тепърва ще чакаме повече информация.

 

От излизането на първата част изминаха над 25 години, бих казал твърде дълъг период и си е крайно време горното да се случи.

За тези , които са пропуснали, през 2010-та година темата отново беше на дневен ред и директора  Kevin Tancharoen се опитваше да изкара на бял свят своя версия на класиката. За съжаление това не се случи за големия екран, но получихме мини WEB серии в youtube. Бих казал страхотни такива, поднасящи нестандартен и алтернативен поглед над поредицата :

 

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Rhino 19.05.2019 | Отговор

    У нас https://rusrhino.ru/advertise.php вы сможете легко и быстро раскрутить свой сайт.
    Чистый трафик, только реальные люди просматривают вашу рекламу.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]