Зрелищен първи трейлър на Mortal Kombat (филмът)

Алилуя ! Имаме си първото трейлърче на предстоящия филмов ребут Mortal Kombat. Приятно съм изненадан от видяното и искрено мога да кажа, че поне за мен, уцелва точно в десетката и е всичко, което исках да видя. Макар само 2 минути, в него могат да се види много екшън, ефекти, бойни сцени, страхотната заобикаляща среда, някой сегменти от историята и най-важното – епичен ростър на персонажи :

 

 

Може да изброим : Liu Kang, Sub Zero, Scorpion, Kano, Sonja Blade, Jax, Shang Tsung, Goro, Mileena и Noob Saibot. И съм сигурен, че в бъдеще , ще бъдем изненадани с още имена.

Видеото се появява по рано от плануваното и неофициално беше разпространено / ликнато днес по обяд с руски дублаж. Разбира се, всички знаем, ефекта на такъв теч – за броени минути въпросното обиколи света и беше споделяно неконтролирано по всички социални мрежи. Казаното принуди Warner Bros. Pictures да споделят официално това, което света вече видя.

Аз съм силно хайпнат от видяното, трябва да си призная, че след първите показани снимки, се появи една нотка съмнение в мен и очаквах нещо доста по ниско бюджетно. Видяното много ми харесва и с нетърпение очаквам заветната дата. Лентата трябва да стигне до големия и малкия екран (в лицето на HBO MAX) на 16-ти Април.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com