Малко информация и първи кадри от филмовата продукция Mortal Kombat

Филмовият ребут по култовата класика Mortal Kombat се очаква да излезе този Април и си е таман време, да хвърлим един поглед над това, което ни очаква. Информацията идва ексклузивно от онлайн изданието Еntertainment Weekly и макар да не е много, е достатъчно, да усетим стила и атмосферата на филмовата лента :

 

Фокусът е над любимите на франчайза персонажи Hanzo Hasashi и Bi-Han. Ще се прехвърлим в феодална Япония, преди споменатите да се превърнали в Scorpion и Sub-Zero. Ще проследим враждата между двата клана, от които са час и персоналната им битка, която ще се развие пред очите ни – професионално изиграна ръкопашна бойна сцена, която е дело на актьорите в главните роли – Hanzo Hasashi (Scorpion) познат ни от Lost,  47 Ronin, The Wolverine и дори Avengers: Endgame; и  Joe Taslim (Sub-Zero) познат ни от  The Raid: Redemption и Fast & Furious 6. 

След горното ще бъдем пренесeни в наши дни, където ще се развива основно сюжета. Вече какво и как, вероятно ще разберем от предстоящите трейлърчета и/или на премиерната дата. В допълнение ще ни бъде представен нов персонаж – Cole Young, в чиято роля ще се превъплъти Lewis Tan – участвал в редица холивудски блокбъстъри, като каскадьор или с малки роли, като The Hangover Part III и  Deadpool 2.

 

Други персонажи, които ще видим и респективните актьори :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com