Gerard Butler, Idris Elba и Melissa McCarthy във филм по култовата ексклузивна игра – God Of War

Нещо много приятно се прокрадна в интеренет пространството – от Sony Pictures подготвят филмова адаптация по култовата игрова поредица – God Of War. Проекта е в напреднал стадий, изглежда сценария вече е на лице и кастинга завършен. Привлечени са големи холивудски имена – в ролята на Кратос ще се превъплъти Gerard Butler, който вече е играл близка до образа на Кратос роля – King Leonidas във филмът 300; Idris Elba (Prometheus, The Dark Tower) в ролята на Baldur и ролята на Freya е поверена на комедийната актриса Melissa McCarthy (Tammy, Bridesmaids).

Не е конкретизирано, но от споменатите се разбира, че филмовата адаптация прескача първите части фокусирани над гръцката митология и ще ни прехвърли на събитията и персонажите познати ни от последната част за PlayStation 4 – „Gog of War“ 2018-та година.

Очаква се, снимките да започнат още тази година, а премиерата е насрочена за 2022-ра. В допълнение забърканите имена предполагат бюджет, отиващ на голяма холивудска продукция.

Хайп.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Mozez 14.01.2021 | Отговор

    Идрис Елба го уважвам, но с останалите актьори, нищо качествено не очаквам.

  2. 88 03.01.2021 | Отговор

    Поредната евреиска гавра с Арийската Раса негър в ролята на Бог Балдур филм за ИДИОТИ

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com