Ghost of Tsushima е поредната PlayStation игра с филмова адаптация

Ghost of Tsushima е поредното PlayStation ексклузивно заглавие, чиято история ще бъде пренесена на големия екран. Новината беше обявена в четвъртък и макар проекта да е в твърде ранен етап, без привлечен актьорски състав, имаме едно забъркано име, с което може да се хайпнем – Chad Stahelski, директор на популярната филмова поредица John Wick.

Познавайки концепцията, историята и глеймплея на играта, се предполага, че филмовата адаптация ще разчита на добра бойна хореография и портфолиото на Stahelski със сигурност обещава точно такава.

 

Официалното изявление на Asad Qizilbash, глава на PlayStation Productions :

Развълнувани сме, да сме партнираме с Chad и 87Eleven Entertainment, за да доставим техните виждания на историята на Jin на големия екран. Обожаваме да работи с креативен партньор, като Chad, който има страст към нашите игри, гарантирайки, че можем да създадем богати адаптации, която да развълнува нашата и нова публика.

 

Още няколко подробности : три компании са забъркани с проекта – 87Eleven Entertainment, собственост на самйя Stahelski, Alex Young и Jason Spitz, PlayStation Productions и студиото разработчик (на играта)  Sucker Punch.

 

Ghost of Tsushima е 4-тата игра, която от Sony имат желанието, да екранизират. Тази година очакваме филм по Uncharted и сериал по The Last of US, а в едно близко бъдеще и филм по The God of War.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com