Mortal Kombat 11 с безплатен триал за PS4 и X1 през този уикенд

От Warner Bros. са ни подготвили нещо доста приятно и Mortal Kombat 11 ще получи безплатен триал за PlayStation 4 и Xbox ONE. Евента стартира на 11-ти Октомври, този Петък и ще приключи на 14-ти Понеделник. Сингъл плеър кампанията ще е ограничена и ще имаме достъп само до първите два чаптъра. Но пък е компенсирано с пълната подредба на персонажите в мултиплеър режим. Дори Nightwolf, Shang Tsung и Terminator T-800 ще бъдат избираеми в „Towers of Time“ мод. Вероятно тук е момента да допълня, че онлайн функциите изискват заплатен абонамент PlayStation Plus или респективно Xbox Live.

 

И разбира се, както обикновено се прави в подобни случаи, събрания прогрес ще бъде запазен и удобно може да бъде продължен, при закупуване на пълната игра. В допълнение дигиталната версия ще е намалена с цели 40% и за двете платформи.

 

И за да е по цветно, ни е подготвено и специално трейлърче :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com