Затворената бета версия на Mortal Kombat 11 стартира на 27-ми Март

Mortal Kombat 11 идва след точно месец, но за най-нетърпеливите е предвиден бета тест. Стартира на 27-ми Март точно в 17:00 часа наше време и завършва на 1-ви Април в 9:59 часа.  Ще изисква PS Plus или респективно Xbox Live абонамент и за голямо съжаление достъп ще имат само тези, преорднали пълната игра. Отворен тест не е обявен, но да се надяваме, че такъв ще има и както много пъти се е случвало в историята – затворената бета да бъде продължена в отворена такава. Легенда на тестовия период по региони :

 

 

Ще имаме възможността да тестваме новата бойна система и дълбоката и персонализация , която дава, както самите създатели се изразяват, почти безкрайни опции за изграждане на бойците с разнообразни скинове, екипировка, специални способности, интро и движения. На разположение ще бъдат 5 добре познати класически героя – Baraka, Jade, Kabal, Scarlet и Scorpion. Съвсем естествено фокуса ще бъде върху мултиплеър режима, но е предвидена и сингъл плеяр такъв под формата на различни предизвикателства в мода Towers of Time.

 

Хайпа е силен и аз нямам търпение да тествам играта. Всичко видяно до сега изглежда страхотно и моите очаквания са доста високи. По случая си имаме и епично трейлърче :

 

 

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Петър 21.03.2019 | Отговор

    А който я е поръчал, но на диск, може ли и как да тества бета версията

    • gataka 22.03.2019 | Отговор

      В подобни случаи търговците изпращат кодовете на имейл.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com