Изтекло тизърче от филмовата адаптация по играта Monster Hunter

Въпросното е прожектирано на таз годишното издание на Shanghai International Film Festival и някой съвсем целенасочено е игнорирал обичайните забрани и го е записал с мобилен телефон. След 6 години чакане, имаме първите кадри от филмовата адаптация на Monster Hunter :

 

 

Макар с лошо качество (и за съжаление доста кратко) може да видим актьорите Milla Jovovich в ролята на Artemis, Tony Jaa в ролята на  The Hunter и Ron Perlman.

Аз съм нного хайпнат и от официалната информация и всичко изнесено, се разбира, че към проекта е походено сериозно и е отделен достоен бюджет. Освен внушителния актьорски състав, директора също не е случаен – Paul W.S. Anderson, съща седящ зад поредицата Resident Evil, първата част на Mortal Kombat, Alien vs. Predator и много, много други.

 

Премиерата е насрочена за Септември месец 2020-та година.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com