Middle-earth: Shadow of War е отложена за 10-ти Октомври

Време е за малко разочарования. Ако сте правили планове, че ще играете Middle-earth: Shadow of War още това лято – променете ги. Вчера от WB Games обявиха, че играта е забавена и новата дата на излизане е 10-ти Октомври. Официалната причина, е нуждата от повече време за ошлайфане на отворения свят и историята. И както обичам да казвам – една забавена игра, е много по добра, от една бъгава такава. Цитат от екипа :

Middle-earth: Shadow of War разширява геймплея във всеки аспект, включително огромен отворен свят, RPG системата, и персоналните истории на Nemesis System. Както при Middle-earth: Shadow of Mordor, Monolith се е ангажирал да достави изживяване в най-високо качество. За да направим това, ние трябваше да вземем трудното решение и да преместим премиерната дата, за да се уверим, че Middle-earth: Shadow of War ще достави обещаното.

Ние разбираме, ще е разочароващо, да трябва да се чака по-дълго време за премиерата и съжаляваме за отлагането, но ние се трудим неуморно, да направим тази невероятна игра. Ние сме развълнувани да покажем повече на E3.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com