Middle-earth: Shadow Of Mordor безплатна за през уикенда и с 80% намаление за Xbox ONE и PC

Въпросното вече се случва и за съжаление не намерих време да го опиша предварително. Middle-earth: Shadow Of Mordor е безплатна за този уикенд, важи за Xbox ONE и PC, през Steam и ще приключи утре вечер. Освен споменатото  е предвидено и огромно намаление на играта :

 

Намаление от 80% в Steam,  на цена от … 4 Евро  – store.steampowered.com

Намаление от 80% в Xbox Live за GOTY едишъна, пак на 4 Евро – www.microsoft.com

 

Няма предвиден тест за PS4, но има такова намаление и за някой региони играта струва 6 USD, но … както често се случва, промоцията не важи за България, или поне при мен цената си е 119 лева : store.playstation.com

 

Остават 3 месеца до излизането на продължението Middle-earth: Shadow of War и промоцията идва точно на време,за всички, които са пропуснали да се запознаят с поредицата, или искат просто да си я припомнят.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com