Microsoft пускат в продажба Xbox ONE без Kinect

Днес от Microsoft обявиха, че ще пуснат орязан комплект Xbox ONE без сензора Kinect. Това е добра новина и е изумително странно, защо чак сега се прави. От както Xbox ONE е в продажба, вече почти 7 месеца, е най-скъпата конзола на пазара. Цената и за Европа е със 100 евро по скъпа от основния и конкурент PS4. На пръв поглед, освен конзолата, потребителя получава и Kinect 2.0, страхотен аксесоар за Xbox ONE, но оскъпява безсмислено комплекта, ако потребителя няма намерение да играе kinect игри.

Xbox ONE без Kinect се очаква да излезе на пазара на 9-ти Юни, неговата цена ще бъде са САЩ 399 USD, за Европа – 349 паунд и 399 евро. Така цената на Xbox ONE се изравнява с тази на PS4.

Конзолата е вече в пrеордър и може да се закупи от няколко големи онлайн магазина, като Amazone : Xbox One Console – Standard Edition without Kinect

 

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com