Microsoft подготвят нов модел Xbox ONE с 1TB хард диск и допълнителен USB 3.0 порт

Подобно на Sony (повече тук) и Microsft подготвят нов модел Xbox ONE с 1 TB хард диск. Конзолата ще запази досегашните си размер и дизайн , малката козметична разлика ще е нова матова повърхност, а функционалната (освен по големия хард диск) – допълнителен USB 3.0 порт.

 

Комплекта ще включва подобрен Xbox ONE контролер с вграден 3.5 мм аудио жак (статия за контролера),  както и копие на играта  Halo: The Master Chief Collection, което ще бъде активно само за определен период от време.

 

 

XboxOne_Controller_620

 

Конзолата е запланувана да излезе точно в най-големия хайп, по време на E3 изложението на 16-ти този месец. Новия модел ще запази досегашната цена, но цената на модела с 500GB хард ще падне с 50 долара.

Официално представяне на конзолата от Major Nelson :

 

 

Новия контролер ще се продава и отделно.. Другото нововъведение, е отделен приемник съвместим с Windows 8 или Windows 10, с който Xbox ONE контролер (новия или стария) ще може да се ползва на PC. Разбира се устройството ще се продава отделно :

 

Xbox_WirelessAdapterforWindows_620

Пускането на конзолата в този момент е страгегически ход и със със сигурност ще се отрази на продажбите.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com