Metro Exodus с второ поред стори dlc – Sam’s Story

Metro Exodus е една страхотна игра и съм сигурен, че всеки докоснал се до нея, отдавна е обходил всяко кътче в отворения свят и минал всеки сайд куест. Време е историята да бъде разширена и от 4A Games са ни подготвили второто поред стори DLC озаглавено Sam’s Story.

Този път ще следваме историята на нов герой – Sam, бивш морски пехотинец от US, който има за цел да се измъкне от Москва и да намери път обратно към родината си. Ще прекосим залятото от цунами пристанище на Владивосток, като ще срещнем нови персонажи, ще разполагаме с нови и разнообразни оръжия, и разбира се – ни чакат нови гадини и препятствия.

Имаме обещанието за няколко часа допълнителен геймплей. Пристига след по-малко от две седмици на 11-ти Февруари и … колкото и да е странно, все още няма обявена цена. И в допълнение … нямаме и трейлърче. Но може да залъжем глада с няколко скрийншоти :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com