Следващия Metal Gear – зомби сървайвъл без участието на Hideo Kojima

И този ден дойде, макар очакван, някак си се случи по скоро от предполаганото. На тазгодишния Gamescom Konami ни представиха следващата част от едноименния франчайз озаглавена Metal Gear Survive, първата игра от серията без участието на нейния създател – Hideo Kojima.

Играта ще представлява зомби сървайвъл, ще поддържа co-op с до 4 участника, а времевата линия ще представлява една алтернатива продължаваща събитията след Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes. Официален трейлър :

 

 

Не изненадващо отзвука е крайно негативен, оставям на страна странния подход към историята на новата част, но да правиш Metal Gear без Hideo Kojima е като да снимаш „Двама Мъже и Половина’ без Чарли Шийн, или да направиш шоколад без какао. Просто не се получава. По моите скромни виждания, в каквато и посока да беше потеглила играта, ефекта щеше да е същия – катастрофален.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com