Mass Effect Andromeda – E3 Play Видео и скриншоти

Нямаше съмнения, че Mass Effect Andromeda ще ни бъде показана, но честно казано очаквах повече, очаквах няколко минути геймплей кадри и доста разяснения за историята. За съжаление EA отново бяха доста кратки и запазиха всичко споменато за някой друг път. Показаното видео е озаглавено „Зад Сцената“ и в него може да видим само откъсачни кадри от играта. Макар и малко, може да се види, че ще изглежда жестоко :

 

 

BioWare обещават играта да е по голяма от предшествениците си, да включва нови персонажи и по голяма свобода в геймплея и най-важното – ще бъде захранвана с изключително мощния Frostbite енджин. Изглежда EA прави бавен преход и доста популярни поредици, под шапката на компанията, преминават към споменатия енджин.

Всичко от енджина на играта, което може да се види от трейлъра, в скриншоти :

andromeda 20

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com