Малко слухове за Story DLC пакета на Uncharted 4

Очакванията са на 3-ти и 4-ти Декември, по време на PSX 2016, от Sony да обявят дългоочаквания Uncharted 4: A Thief’s End Story DLC, добавящ една изцяло нова сингъл плеър кампания. Освен, че DLC пакета е разработен, друга официална информация няма, но може да почерпим малко знания от неофициалната такава.Това, което може да се определи като слух, идва от блога jaffameister.com .

В общи линии, допълнението ще се различава, от това, което всички очаквахме и фокуса тук ще се прехвърли върху Samuel Drake – брата на Nathan Drake. Вероятно ще видим лисващите сегменти от историята, които предшестваха тази в основната кампания. Но тепърва ще разберем.

Както Left Behind, Story DLC пакета за The Last of US, новото допълнение ще може да се закупи самостоятелно и няма да е нужно да имаме Uncharted 4, за да го изиграем. Очаква се да е по дълго от  Left Behind, което ще е чудесно, защото споменатото беше с едва 2 часа геймплей.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com