Бивш мафиотски / коза ностра бос … играе Mafia 2

Годините минават и надали си даваме сметка, колко се е променил света. Игрите са индустрия, на която се гледа по-сериозно, дори от филмовата такава. А Youtube е най-популярната медия в световен мащаб, развличаща и информираща стотици милиони всеки ден.

Споменатото привлича все повече хора към себе си, от всякаква професия и всевъзможна възраст – млади, стари, актьори, спортисти, хора със собствен бизнес и дори политици.

И ако се чудите, на къде повече може да ескалират нещата, представям ви Michael Franzese – бивш бос и капитан на едно от 5-те мафиотски (коза ностра) семейства в САЩ – Colombo. Син на underboss и готвен за същия пост, преди свалянето и разбиването на организираната престъпност. Една от най-силните личности позната на медиите от онова време, включен е в списък с 50 най-богати мафиоти на Forbs и единствения останал жив от тях.

Един епичен факт, който си заслужава да бъде записан в историята на гейминга и с огромно удоволствие му обръщам внимание.. За киноманите, името е познато от филмовата класика на Martin Scorsese – Goodfellas.

Мафиотски бос играе Mafia II. Just Epic :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com