Lost Soul Aside – внушителна игра направена от един човек

Вчера в интернет пространството изплува видео, показващо кадри от инди игра озаглавена Lost Soul Aside. На пръв поглед изглежда като поредното AAA заглавие, разработвано няколко години от голямо студио. Но в действителност е проект на един единствен човек, направено с Unreal Engine 4 . Кадрите са внушителни, дори граничи с невероятно или невъзможно всичко това да бъде постигнато от един разработчик. Трябва да поставя една скоба, и да отбележа, че цялата информация за играта се изчерпва, до тази дадена ни от нейния автор.

Като оставим по горното на страна, кадрите са изключително пъстри, геймплея и графиката приличат на смесица между Final Fantasy XV и Devil May Cry. И мога да кажа … просто епично :

 

Всичко за автора и проекта :

forums.unrealengine.com

facebook.com/yagnbing

twitter.com/yagnbing

 

Приликата с FF XV не е случайна, първия трейлър на комерсиалното заглавие е вдъхновило автора да направи нещо подобно, но свое с неговото виждане. За съжаление Lost Soul Aside е далеч от приключване и вероятно една напълно завършена версия би отнела още няколко години за сам човек, но ако имаме късмет, скоро може да очакваме демо версия, достъпна за широката публика.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com