Lost Soul Aside – от аматьорски проект към ексклузивно PS4 заглавие

За Lost Soul Aside се чу още през 2016-та година, когато нейно геймплей демо изненада света с изключително добра графика и бойна система, нещо което радваше окото и привлече вниманието на феновете на Final Fantasy и Devil May Cry (повече може да прочетете тук). Но това, което изпъкна и направи прави проекта забележителен, е факта, че зад него не се седеше огромно студио или дори малко инди такова, а един единствен човек – разработчика Yang Bing. Въпросното изглежда като невероятно и един триумф над това, което сам човек с добро умения може да направи.

Днес с малко изненада и голямо удоволствие, разбирам, че въпросното е приковало интереса на Sony и в даден етап е подкрепено и е преминало в мащабно разработване под шапката на студио и голям екип.

И понеже говоренето не стига, едно страхотно 13 минутно геймплей демо, идващо директно от  провелата се в последните няколко дни в Сан Франциско Game Developers Conference и записано от PS4 конзола. Въпросното има за цел да покаже бойната система и други важни елементи, много е вероятно финалната форма на играта да се различава и самата локация и декори да не по паднат в нея :
 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com