Няколко снимки от течащия в момента Let’s Play Plovdiv

Успях да избягам от всекидневието за няколко дни и съм в Пловдив на геймърския евент „Let’s Play Plovdiv“. Лудницата тук едвам започва, има цял час до отварянето и подготовката кипи. Все още няма посетители и имайки под ръка толкова много компютри и гигабитов нет, реших, че нищо не ме спира, да постна няколко снимки.

От самото влизане геймънга ме зашлеви в лицето, всички безумия са струпани в едно огромно хале – сцепени компютри, 240 mhz монитор, клавиатури и мишки, струващи повече от една нормална заплата, устройства за виртуална среда, огромна сцена  и не на последно място, или дори може би най-важната за мен част – конзолен кът :

 

 

Конзолния кът иглежда специален и както може да се види, стафа запълва последните минути, преди да трябва да се ориентира на работните си места, с Streeth Fighter и ресинг игри :

 

 

Let’s Play Plovdiv е най-дългото геймърско събитие, което съм посещавал, или дори, за което съм чувал да се прави в България. Стартира още в Понеделник и ще бъде отворен до Събота включително (30.09.2017г.). Мястото е Международен панаир Пловдив.

Аз имам намерение да присъствам Петък и Събота и нямайки друга работа, ще се насладя на приятен гейминг. Остава да реша, дали да започна с VR или да се настаня пред някое PS4 Pro.

 

Повече за евента може да намерите тук : 

gplaytv.bg

facebook.com/gplaytv

facebook.com/events/

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com