Let’s Play Plovdiv 2017 ще бъде най-голямото гейминг събитие от едноименната серия, подготвя се от доста време и в този ред на мисли е срамота, че чак сега се спирам да му обърна внимание. Организира се от пичовете от GplayTV и ще се проведе по време на Международния Технически Панаир в Пловдив от 25-ти до 30-ти Септември, в павилион 10 и ще заема площ от 3000 квадратни метра. Това огромно пространство ще бъде залято с гейминг зони – eSport турнири по  League of Legends, CS:GO, Hearthstone ; конзолни турнири по Fifa17, Tekken 7, Street Fighter V;  Racing зона; VR зона; свободни зони с конзоли и компютри; павилиончета с мърчъндайз и гейминг периферия; ще има отделни шоу програми и разбира се ще се раздават награди и подаръци.

 

На кратко една пълна лудница, която само и единствено Gplay могат да организират. Ако никога не сте ходили на Let’s Play Event сега е момента да се запознаете с такъв и от личен опит ще ви кажа, няма да съжалявате. Едно официално видео по случая :

 

 

Повече може да намерите на следните адреси :

 

gplaytv.bg

facebook.com/gplaytv

facebook.com/events/

 

Аз имам сериозното намерение да присъствам поне в два от споменатите дни.  Ако и вие имате такова, обадете се, сложете едно коментарче.

 

И за да не е прекалено постна инфромация, малко снимки от Let’s Play Aniventure, което се проведе миналата година, по същото време :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com