Слухове за Left 4 Dead 3

Нещо готино, което няма как да не ме хайпне. Днес сцената осъмна с първата информация за евентуално продължение на култовата поредица – Left 4 Dead 3. Изглежда от Turtle Rock Studios, създателите на споменатото, набират екип за, както самите те го определят, неназовано AAA заглавие от глобално познат франчайз, с изискване към кандидатите за опит в сферата на състезателни FPS игри. Пълния текст и самата обява, може да намерите на официалния им сайт –  turtle-rock-studios.workable.com

Студиото има всичко на всичко две свой заглавия/поредици в репертоара си – Left 4 Dead и Evolve, може спокойно да предположим, че след огромния си неуспех, второто надали е на дневен ред и ако някое друго студио или компания, не е поверило собственото си IP в ръцете на Turtle Rock, не може да става дума за друго, освен самата Left 4 Dead.

Играта се превърна в култова класика и макар Left 4 Dead 2 да е вече на цели 9 години, продължава да се продава отлично в Steam и да се радва на доволно количество потребители. Нова част на въпросното е мечта за армия от фенове и след почти едно десетилетие е логично време това да се случи.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com