Страхотен фенмейд трейлър на Left 4 Dead 3

Слухове за продължение на емблематичната зомби сървайвър игричка се появяват периодично, хайпват публиката за кратко време и в последствие – стоварват огромно разочарование. Тържно но факт, за един пореден път това се случи. На 1-ви Май без предупреждение и без каквато и да е информация и описание, в интернет пространството се появи видеото, което света определи, като ликнато трейлърче на Left for Dead 3. Днес знаем по добре и въпросното е фен мейд и някой някъде е инвестирал огромно време и ресурси това да се случи. Макар да знаем, че е не официално, изглежда страхотно, реалистично и нищо не може да ни спре да му се насладим :

 

 

След създалия се фурор покрай видеото, се наложи от Valve да опроваргаят слуховете и да заявят, че нямат общо с трейлъра. Аз силно се надявам някой ден да се пречупят и да видим така желаното продължение.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com