LawBreakers – Новото име на Project Bluestreak и обявяващ трейлър

Вчера, в специален лайвстрим, беше представен първия трейлър на новото sci-fi IP – LawBreakers. За играта се чу за първи път, когато беше обявена по времето на PAX East e и все още носеше кодовото име „Project Bluestreak“.Това е първата игра на сформираното на скоро студио Boss Key Productions, съосновано от двама ветерани в гейм индустрията Cliff Bleszinski, работил над Gears of War серията, Bulletstorm, Lost Planet 2, серия от игри Unreal Tournament и много други, както и Arjan Brussee, познат най-вече, като изпълнителен директор в Guerrilla Games и работил над всяка една част на KillZone, излязла до сега.

LawBreakers се очаква да бъде free-to-play Sci-Fi шутър от първо лице, действието на която се развива в алтернативно бъдеще след катаклизъм нарече ‘The Shattering’, който е променил коренно гравитацията на планетата. Геймплея и основните оръжия в играта са насочени именно към пълноценното използване на новите гравитационни сили, тяхното манипулиране и изкривяване. В този нов свят воюват две основни фракции – първата е на умиротворители, опитващи се да пазят закона, втората – престъпен синдикат, който логично, прави точно обратното.

Първия премиерен трейлър на играта :

 

Утре, на 28-ми Август, се очаква да бъде разпространен първия геймплей трейлър.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com