L.A. Noire идва за PS4, Xbox ONE, Switch и дори HTC Vive

Ето на това му се вика преиздаване. Една от най-скъпите игри правена някога, L.A. Noire ще получи 4 нови версии – за PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch и ако последното не е достатъчно изненадващо – версия за виртуално устройство HTC Vive. И това се случва 6 години след премиерата дата! Въпросното няма да е ремастър, но ще има огромен буст в графично отношение, дори се споменава за 4K резолюция. Малко повече за разликите при отделните платформи :

 

L.A. Noire: The VR Case Files – това е името на версията за HTC Vive. Тук нещата ще са орязани и ще включва само 7, специално подбрани, мисии/случая от основната игра. Те ще са преминали през някой промени и ще може да им се насладим по един нов и нестандартен начин.

 

L.A. Noire за Nintendo Switch – включва оригинална игра с всички допълнения, като най-големите промени са в начина на управление – оптимизация за Joy-CON контролера с жироскоп, както и опция за ползване на тъчскрина.

 

L.A. Noire за PlayStation 4 and Xbox One – отново включва оригиналната игра с всички допълнение, но също и доста технически подобрения за, цитирам : по добра визуална точност и автентичност, включващи подобрено осветление и облаци, нови кинематографски ъгли на камерата, текстури с висока резолюция и други. Играта ще върви в 1080p резолюция, като за PS4 Pro и Xbox ONE X ще е бустната на 4K.

 

Аз си признавам, че до ден днешен не съм играл L.A. Noire и не виждам по мотивиращо от горното, най-сетне да го направя. Премиерата е насрочена за 14-ти Ноември тази година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com