Konami подготвя безплатна версия на PES 2016 за PS3 и PS4

Компанията Konami подготвя безплатна версия на своя футболен франчайз Pro Evolution Soccer (2016). Играта се очаква на 8-ми Декември, ще бъде на базата на пълната версия, която излезе още през септември месеца  и за сега е обявена единствено и само за PS3 и PS4. За вероятни други версии, може да очакваме да чуем в по късен етап.

Free-to-play версията ще може да се играе както онлайн режим, така и офлайн. Ще включва мода myClub, където потребителите ще могат да сглобят своя отбор, закупувайки кадри с игрална валута. От тук може да се досетим, че ще бъдат включени и микротранзакции, и освен да печелим виртуални долари по време на игра, с любезното улеснение на Konami, ще може и да ги закупуваме с истински такива.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 01.12.2015 | Отговор

    Аз ги усещам, че искат да пуснат myClub, за да си докарат някой и друг приход. Безплатната версия ще включва само 7 отбора, Exhibition u Training Mode, това е. За мен най-важния мод си остава – Master League.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com