Kojima и Del Toro продължават да работят заедно над нов проект

Изглежда след необяснимия разпад на Silent Hills (повече тук) двамата легендарни директора Hideo Kojima и Guillermo del Toro продължават да работят заедно над нов проект. Информацията идва от интервю на сайта IGN.com с филмовия директор, цитат :

[su_quote cite=“Guillermo del Toro„]Обожавам да работя с Kojima-san. Ние все още поддържаме връзка. Ние продължаваме да сме приятели и работим над нещо заедно, но то няма да е Silent Hills.[/su_quote]

Освен новината, Del Toro адресира и прекратения проект Silent Hills :

[su_quote cite=“Guillermo del Toro„]Ние бяхме в етап на плануване, и е срамота, че няма да се получи. … Ние се готвихме  наистина да достигнем границите на  новите конзоли и да направим играта така, че да направи с главата ви истинска каша. Един от страхотните моменти в  Metal Gear [Solid] беше „Psycho Mantis“. Идеята , с която играта наистина може да взаимодейства с вас, и други такива работи.[/su_quote]

С нетърпение ще очакваме официални новини покрай този нов проект. Може да предположим, че става дума за хорор игра, имайки на предвид името на известния хорор директор.  Формата на проекта е неизвестна в момента, Kojima Productions беше разпусната (повече тук) и студиото, под чиято шапка би бил (проекта) за момента е загадка.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com