Kingpin: Life of Crime се завръща след 21 години с ремастър версия за PS4, X1, Switch и PC

Една класика, от вече не толкова близкото минало, се завръща и след точно 21 години Kingpin: Life of Crime получава нов живот с ремастър издание. Озаглавено е Kingpin: Reloaded и … представлява едно непроменено копие на оригиналната игра, но със засилени, или както разработчиците ги наричат, – „enhanced“ текстури. Носталгията е силна, и ако сте посещавали компютърни клубове в края на 90-те и началото на новия век, несъмнено ще ви удари.

За съжаление, към проекта не е подходено така, както на мен ми се иска. Получаваме същата онази игра, със същия сорс код и засилването на графиката е благодарение единствено и само на софтуерни похвати, и разбира се, по важното – значително по мощния хардуер, който ползваме.

За незапознатите, такива подходи отдавна се ползват, дори и неофициално. Един светъл пример – PS3 емулатора за PC RPCS3, изграден изцяло от ентусиасти, дава възможност да играем оригиналните игри, които притежаваме, но със изключително завишена графика и текстури, стигащи до фрапиращите … 10 K.

Но ако оставим горното на страна, завръщането на емблематичното заглавие може само да ни радва и силно се надявам, в някакъв момент нещата да доведат и до продължение.

Основни нововъведения :

  • Ре-баланс и полиране на геймплея
  • Нова система за куeстове
  • Поддържа 4K и широка картина
  • Два мода :
    • Classic“ –  непроменена графика, може да я играем такава, каквато я помним.
    • „Enhanced“ – с графично преимущество спрямо оригинала

 

Все още си няма дата на излизане. Очаква се за 4 платформи : PS4, X1, Switch и PC

 

Официален трейлър :

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com