Kinect 2.0 за Windows в предварителна продажба

От Microsoft вече са пуснали предварителна продажба на Kinect 2.0 версия за Windows. Цената на устройството е £159/$199/299 лева.

За момента може да се поръча само от официалния microsoft store.

Kinect е доказано мощен инструмент, от както съществува първата версия много ентусиасти търсят и намират различни начини за приложение на персонален компютър, било то за забавление или практическо приложение. Kinect 2.0 е доста по мощен от предшественика си. Чувствителността му е в пъти по добра, стига се до там, че може да следи отделно движението на всеки от 10-те пръста на ръцете ни и да разпознава когаклепачите са ни отворени или затворени.

Само времето би покзало какви възможни приложения би намерил Kinect 2.0 на персонален компютър, до тогава, ето едни видео със сборка от едни от най-д0брите Kinect хакове :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com