Какво ще видим от Ubisoft на Gamescom 2017

Gamescom 2017 е зад ъгъла, остават броени дни и от Ubisoft разпространиха един добре систематизиран списък, от всичко, което компанията е подготвила за евента.

Вероятно най-приятната част са изложените на показ демо версии, включващи Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5 и The Crew 2. Могат да бъдат тествани от посетителите в рамките на цели 5 дни и очаквам в последствие интернет пространството да бъде залято с кадри и отзиви. И ако това не стига, всеки спрял се да поиграе ще получи in-game награди, както и възможност да влезе в Ubisoft Lounge, където да се запознае и поговори със самите разработчици.

За Mario + Rabbids Kingdom Battle и South Park: The Fractured But Whole също са подготвени респективни демо версии, а For Honor и Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ще бъдат услужливо предоставени с възможност за съревнование с приятели, в пълния си неорязан блясък.

Щанда на Ubisoft ще е разположен в Зала 6.1, щанд B020, а магазинчето в зала 5.2, щанд c-011. Както винаги може да очакваме добре спретна програма с анонси, геймплей кадри и трейлъри. Обявено е танцувално шоу с мотиви от Just Dance 2018. На магазинчето ще може да си закупим много от обичайните сувенирчета, както и Six Collection чиби фигурки.

На 25-ти и 26-ти (Петък и Събота) ще се проведат полуфиналите и съответно финалите от сезон 2 на професионалната лига по Tom Clancy’s Rainbow Six, като това ще се случи на Alpha Stage ESL Arena в зала 9. Всичко може да се следи и онлайн от 10:45 до 21:00 часа. За съжаление тук трябва да отбележа, че преписвам директно от официалната легенда и нямам представа в какво часово време е въпросното, и силно се надявам да е конвертирано в наше такова.

Последния сегмент е отделен за най-отдадените фенове, и 15 щастливци, избрани членове от Ubisoft Club, ще получат VIP статус и среща със самите разработчици и екипа на компанията.

Сигурен съм, че ще има и изненади. Gamescom 2017 ще се проведе в Кьолн, Германия от 22-ри до 25-ти Август.

Официален трейлър/анонс :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com