Изтекли концепт арт снимки от Destiny 2

По Destiny 2 се работи, това е един известен факт, но вероятно ще минат месеци, преди да ни бъде показано нещо официално. Но пък за това, както много често се случва, нещо някъде изтича и може да се информираме какво точно се случва. Вчера в интернет пространството изплуваха концепт арт снимки, за които се твърди, че са именно от въпросното заглавие :

 

 

Информацията идва от пост в сайта www.reddit.com, според думите на автора, горните картини са разпространени и дело на дизайнера Aziz Dosmetov, който е работил по и The Taken King . Макар обявено като концепт арт, по горе показаното изглежда повече на скиншоти от трейлър, нещо повече – въпросното доста наподобява предходни трейлъри и мотиви, които сме виждали.

Ако това е част от трейлър, може да се надяваме, че скоро ще го видим, вероятно не дълго след премиерата на  Rise of Iron, следващия експанжън на Destiny.

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com