Изглежда Final Fantasy XV ще бъде отложена за 29-ти Ноември

В последно време почти всяко AAA заглавие бива забавено. Почва да се случва толкова често, че вече не ми прави впечатление. За добро или за лошо Final Fantasy XV не прави изключение и изглежда ще бъде отложена с цели два месеца. Не е обявено официално но слуха се потвърждава от няколко източника.

Първата информация се появи в сайта gamnesia.com и има за източник служите във веригата gamespot, в общи линии магазините са получили рекламни материали с новата дата и се очаква те да бъдат показани и използвани от днес. В по късен етап се появи и снимка на инструкции, подготвени за служителите на веригата :

 

large

Друг голям сайт gematsu.com също потвърждава гореспоменатото, като се позовава на свой източник, същия от който в миналото е изтекла информация за играта, като първоначалната официална дата 30-ти Септември.

Новата дата е 29-ти Ноември. И макар да звучи неприятно за хората преорднали играта и за всички, които я чакат с нетърпение, два месеца е период който направо се губи, ако го сравним с цялото време, през което играта се чакана от феновете – обявена през далечната 2006 година, разработването и отнема цели 10 години.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com