Информация и кадри от неиздадената игра 1666: Amsterdam

1666: Amsterdam е един проект, който за съжаление остана незавършен и не видя бял свят. Заглавието изглеждаше, или по скоро звучеше, изключително интригуващо, поверена на директора Patrice Désilets, създателя на култовата поредица Assassin’s Creed, и се очакваше да бъде нейн наследник и много да и наподобява. С доста интересни геймплей елементи, включващо контрола на различни животни и изграждането на интересни стратеги.

Всичко споменато до сега беше само на приказка, но днес, след 3 години затишие, изплуваха първите геймплей кадри, представени от самия Patrice Désilets, на специален евент. За съжаление видеото е с лошо качество, но може да се види, че играта е точно това, което някога се очакваше да бъде :

 

Кадруте са от PS3 и Xbox 360 билд, заради забавянето си, проекта трябваше да бъде портнат и пренасочен за новот поколение конзоли (все още не излязли по онова време), но за съжаление студиото разработчик THQ беше закупено от Ubisoft и в последствие закрито.

За правата над заглавието се водиха дълги битки, между гиганта Ubisoft и Patrice Désilets и до кокото разбирам, втория е спечелил и това прави възможно разпространението на показаните кадри. Нещо повече, Désilets е сформирал свое собствено студио „Panache Digital Games“ и в бъдеще е възможно заглавието да бъде възкресено.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Кодът 19.06.2016 | Отговор

    Личи си че е старичка по графиката. Ако не е била това целта да изглежда по този начин.

  2. Xakepa 30.04.2016 | Отговор

    След, като проекта е започнат с цел да излезе за PS3 и Xbox 360 дали е възможно ако все пак я възкресят да остане за тези конзоли?
    Задавам този въпрос с идеята ако разберете да кажете.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com