Информация за нов Call of Duty : Infinite Warfare и Warfare Trilogy

От два дни в интернет пространството циркулира информация за следващия Call of Duty и първоизточника на всичко е Sony. Става дума за неволен гаф и стартирането на панел с името на играта в PS Store :

 

Infinite Warfare

 

Следващия Call of Duty ще се казва Infinite Warfare и ще е продължение на серията Modern Warfare. CoD франчайза е най-популярната гейм поредицата, и държи няколко Гинес рекорда за най-много продажби и не е изненада, че Activision и компания бълват по минимум едно заглавие на година, но този път са подготвили и нещо ново … или старо, зависи от гледната точка – очаква се цялата поредица Modern Warfare да получи ремастеред версия, под името Warfare Trilogy.

Отново, по погрешка, Amazon вписа споменатото в листа с продавани игри. Тези огромни компании-гиганти се оказва че правят доста грешки. Почвам да се питам, дали тези ликове не са станали част от маркетинговите стратегии.

За играта може да очакваме официална информация идващата седмица.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com