IGN придоби Humble Bundle

Вероятно всеки на тази планета вече знае, що е то Humble Bundle. Въпросното набра огромна популярност в последните години и освен игровите бъндъли, чиито приходи от продажбата отиват за дарения, платформата вече предлага месечен абонамент и разполага със собствен онлайн магазин. За 7 години статистиката говори за 10 милиона клиента, стотици милиони продадени дигитални игри и най-важното – събрани 100 милиона долара дарения !

След казаното, не е изненада, че големите компании са се заинтересували за закупуването на въпросното. От 13-ти октомври Humble Bundle е вече собственост на IGN, която от своя страна е подразделение на Ziff Davis Media.

Новите собственици ще запазят изградената система, като ще инвестират в нейното разрастване и вероятно може да очакваме нещо новo и готино в допълнение.

 

Официалното обръщение на Humble Bundle е доста интересно и включва кратко резюме на историята на компанията, която аз не знаех, и звучи като една малка сбъдната приказка. В превод :

 

Обявяваме нашия най-голям пакет от всякога : Humble Bundle с гордост става част от семейството на IGN ! Ние ще продължим да доставяме всички наши смирени продукти, но с повече ресурси и с помоща на IGN.

Ние избрахме IGN, защото те наистина разбират нашите виждания, споделят нашата страст към игрите и вярват в нашата мисия, да промотираме страхотен дигитален контент, докато помагаме на благотворителността. Не мога да се сетя за по добър партнъор от IGN, да помогне на Humble Bundle да продължи своята мисия.

Ние ще работим по усилено от всякога, за да доставим най-добрите игриви пакети, книги и магазинни продажби, докато подхранваме нашия „Humble Monthly“ и нашата нова издателска инициатива. Ние ще задържим нашия собствен офис, култура и страхотен екип с IGN, които ще ни помогнат за напред с нашите планове. Ние ще съберем дори повече пари за благотворителност.

John и аз (John Graham и Jeff Rosen бел. ред.) стартирахме Humble Bundle от нашите детски домове. Тогава нашите родители разбраха, че нашата голяма идея е в общи линии чест системата плати-каквото-поискаш плюс благотворителност, те приеха възможността, че ние никога няма да се изнесем. Седем години по късно, благодарение на щедростта на 10 милиона клиента, ние събрахме 106 милиона за благотворителност. Ние сме изключително горди от това число, от нашия екип и на общността, която ни доведе до тук.

Но колкото и далеч да стигнехме, ние знаем, че едва почваме. Дори още по големи неща ни чакат за напред и ние смятаме, че IGN е перфектния партньор, да ни отведе до там.

Ако харесвате Humble Bundle сега, останете на линия, защото ние имаме по вълнуващи неща , да споделим в бъдеще.

 

Оригиналния текст може да намерите тук.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg