House of Ashes – следващата глава от хорор поредицата The Dark Pictures Anthology

Вчера на на тематичната дата 30-ти Октомври, на връх Хелоуин, излезе втората по ред част от набралата изключителна популярност хорор поредица The Dark Pictures Anthology, а именно Little Hope. И както традицията повелява, от Supermassive Games ни тизнаха с кратко трейлърче на респективното продължение, което ще очакваме след една календарна година – The Dark Pictures Anthology: House of Ashes. Макар да е кратно, загатва за една съвсем различна история, която ни отнася в невиждани за поредицата локации и тематика. Изглежда приятно и единствения проблем, който мога да намеря, е че ще трябва да се чака … доста :

 

 

Аз съм хайпнат и ми харесва факта, че историята, мотивите и персонажите, са коренно различни, от всичко видяно до сега. Разнообразието е силно и с това съм сигурен, че няма да загубим лесно интерес.

Няма посочена дата, но спокойно може да я очакваме за следващия Хелоуин, (2021-ва година).

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com