Horizon Zero Dawn отложена до 3-ти Март и нов трейлър

Horizon Zero Dawn още с обявяването си миналата година, по време на E3 2015 (повече тук), предизвика огромен интерес и е очаквана с огромно нетърпение от цяла армия от геймъри. Трябваше да излезе още тази година, но както понякога се случва (и на най-добрите) – играта е забавена до 28-ми Февруари за Северна Америка и 3-ти Март за Европа, 2017-та година.

Вероятно това няма да успокои никого, но разработчиците са подготвили ново видео, с което да направят споменатото по лесно за преглъщане :

 

 

Като PS4 ексклузив, разработването на Horizon Zero Dawn е посветено единствено и само на хардуера на PS4 и в това отлично се вижда на какво конзолата е способна.Трябва да отбележа, че играта изглежда жестоко, едно истинско визуално пиршество.

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
    • gataka 09.06.2016 | Отговор

      Понякога се обърквам :). Има три дати – 28-ми Февруари за Северна Америка, 1-ви Март за Европа и 3-ти Март за UK.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com