Horizon Forbidden West без зареждащи екрани, с по-голям свят и премиера през 2021-ва година

PlayStation 5 ще разполага с невиждани до сега скорости за трансфер на данни, и който следи блога, вероятно е забелязал колко често обичам да го повтарям и подчертавам. Казаното ще е в основата на нов стандарт и всички игри, които са оптимизирани за новата конзолa, няма да имат зареждащи екрани или зареждането ще е незначително, случващо се в рамките на едно мигване.

Horizon Forbidden West ще бъде именно такава игра, и както разработчиците обещават – стартирала веднъж, пауза няма да има. Без значение в коя точка на отворения свят се отправяме или дали ще използваме фаст травъл – дори за мили секунда, геймплея няма да бъде забавен. Въпросното става ясно в ново видео, озаглавено „Guerrilla Talks“ :

 

 

Научаваме още, че отвореният свят ще е по-голям от този в Horizon Zero Dawn, ще включва нови и разнообразни машини и ако това не стига – ще може, да се гмурнем в почти всяка рекичка или езерце. Цел за премиерна дата е именно 2021-ва година. За съжаление, звучи несигурно и ако успеят да го изпълнят, моето предположение е, края на годината, по време на зимните празници.

Споменава се за изненади, които е рано да бъдат спойлнати.

И за последно ще допълня – Horizon Forbidden West изглежда феноменално, блести и радва окото с всеки пиксел. От заобикалящата среда, през всички машини и персонажи, до главния протагонист. Напомня повече за модерен CGI филм, отколкото на игра.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com