Homefront: The Revolution идва през 2016 година – видео и снимки

Homefront: The Revolution достигна до обявяване с истинска борба за оцеляване. Първата част на поредицата не обра най-положителните ревюта и само по себе си не предполагаше продължение. Но въпреки това, още през 2011 година THQ започна работа по втора част, която за съжаление беше прекратена, поради разпада на компанията. В последствие франчайза беше закупен от Crytek и ако трудностите до тук не стигат, макар след започването на работата по играта, Crytek от своя страна препродаде франчайза на Kaos Studios и разработването беше продължено от дъщерната й компания Deep Silver Dambuster.

След 5 години разработване, и смяната на три компании, вчера бяха показани първи геймплей кадри  :

Синематик трейлър :

Геймплей трейлър :

Играта ни пренася в не толкова далечното бъдеще, през 2029 година, 2 години след събитията случили се в първата част, където Съединените Американски Щати са окупирани от Корейските военни части. Играта изглежда обещаващо, с отворен свят и възможност за Co-OP. Няколко скриншота :

 

 

 

Официално се очаква през пролетта на 2016 година, за PS4, Xbox ONE и PC (Windows, Mac и Linux).

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Vilislav 05.08.2015 | Отговор

    Аз лично на THQ съм играл поредицата Destroy all humans от която имам много забавни спомени от като бях по млад. Най-добрите бяха първата и втората част които мисля че бяха през 2004-2007 г. още на PS2 а третата част която беше на PS3 не беше направена като трябва имаше много лаг и вървеше на много малко fps не можеш да и се насладиш напълно а дори я играх на оригинален диск и все пак говорим за PS3 2009 г. Очаквах много повече от нея.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com