Hogwarts Legacy се отлага за 2022-ра година

За едно голямо съжаление Hogwarts Legacy няма да види бял свят тази година и е отложена за 2022-ра. Колкото и да е тъжно, вероятно е за добро – проекта изглежда изключително амбициозен и по всичко видяно – най-скъпият такъв, който пренася познатия ни франчайз в компютърна игра. Дори мога да отида по далеч – създадения хайп от едничкия CGI трейлър е космически, интереса надскочи всички очаквания и вероятно това е причината студиото разработчик да инвестира повече време, ресурси и амбиции в разширяване на контента и качествата на продукта. За което ще спечелим само ние феновете, макар и с малката цена от допълнително изчакване.

Официален цитата :

Искаме да благодарим на феновете по целия свят, за невероятните реакции относно обявяването на Hogwarts Legacy от нашия лейлъб Portkey Games. Създаването на най-доброто изживяване за всички от магьосническия свят и феновете на игри, е първостепенно за нас и за това даваме на играта времето, което и е необходимо.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com