Hitman: Blood Money и Hitman: Absolution Remastered идва под формата на 4K ремастър

Макар Hitman 2 да беше добре приета от публиката, с главно позитивни ревюта и аз бих казал, с доста интересна и мотивираща рекламна кампания, продажбите не покриха очакванията. Статистиката говори за тревожното число от 90% по малко продадени копия сравнено с Hitman: Absolution. Въпросното включва само физически носители и не смята дигиталните такива, които вероятно компенсират от части, но дори и с това на масата, тъжен факт – Hitman 2 не пожъна успеха, който се очакваше и по всичко личи, че франчайза си взима почивка.

Вероятно последващо продължение ще видим след години, за следващото поколение конзоли, но за да не скучаем, от Warner Bros. Interactive Entertainment и IO Entertainment  са ни подготвили чудесна възможност да се завърнем в света на Агент 47 със сборно издание, включващо ремастър версиите на Hitman: Blood Money и Hitman: Absolution. Сборката е озаглавена Hitman HD Enhanced Collection и идва за PS4 и Xbox ONE с поддръжката на 4K и 60 кадъра в секунда за респективните ъпгрейдвани модели PS4 Pro и Xbox ONE X, една легенда на промените :

 

  • 4K визуализация с 60 кадъра в секунда
  • Повишена резолюция на текстурите
  • Ъпгрейдван формат на текстурите
  • Super-sampling (специален метод за anti-aliasing)
  • Поддръжка на Upscale
  • Подобрено изобразяване на сенките и отражения
  • Подобрено осветяване
  • Ъпдетйтнати контроли

 

Все още си няма официална дата, но се очаква тази година.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com